Manifesteren door mediteren

Wat is jouw favoriete manier om je frequentie te verhogen en de immer werkende wet van de aantrekkingskracht de ruimte te geven?

Voor mij werkt mediteren heel erg goed. Daarbij maak ik vaak gebruik van Energy Orbiting…weet je waarom? Omdat ik dat ook kan doen als ik slaap of tijdens bijvoorbeeld mijn schrijfwerk¬†ūüėć

We weten allang dat zowel het inslaap- en ontwaakmoment, beide momenten bij uitstek zijn om je energie bewust ergens op te richten of juist los te laten.¬†ūüíę
Maar daarnaast zijn er andere momenten om je energie nou juist die kant op te sturen waar jij haar hebben wil en dat kan dus oa middels Energy Orbiting.

Eenvoudig gezegd is dat een technologische mengeling van geluidsgolven en NLP.
Je kan het inzetten om je gedachten tot rust te brengen, of juist een creatieve flow op gang te brengen. Het is enorm effectief!

ūüß°¬†Klik op onderstaande afbeelding en
kom op de website van Alexander Wilson-
Manifestation Magic. Deze gebruik ik nu en ik
vind ze fantastisch! Voor elk doel is er een
meditatie beschikbaar…
ūüß°¬†Probeer het zelf en pluk direct de vruchten…of
krijg gewoon je centen terug.
ūüß°¬†Delen is helen, ken je iemand die hier ook van
kan profiteren? Stuur ze door, samen maken we
de wereld mooier!

Het kan online, je kan het downloaden, een app installeren of gewoon ‘old skool’ cd’s ontvangen.

#zelfliefde #liefdevoorelkaar #mindset #heartset #soulset #BIBI #youvegotthepower #manifesteren #mediteren #pakdiekans #jijbenthetwaard #endeanderook #samenmakenwedewereldmooier

Van rijkdom op ieder vlak.

Rijkdom is het resultaat van een mengeling van een staat van zijn en doen….ofwel;

Rijkdom is de opbrengst van jouw hartestem in combinatie met je verstandelijk handelen…

Wat?! Ja je leest het goed, rijkdom is ‘gewoon’ overvloed…de begrijpende lezer haalt hier direct de neutraliteit van het woord rijkdom naar voren…rijkdom kan dus ook inhouden een overvloed aan dat wat alles behalve jou dienend is.

Rijkdom kan je onderverdelen in 3 categorie√ęn:

1 Persoonlijke rijkdom: Dit is een staat van zijn en bestaat uit de mate van jouw geestelijke ont-wikkeling ( en daarmee welzijn) en je fysieke gesteldheid. Het omvat jouw emoties en hun invloed op jouw gedachten, jouw handel en wandel. Je lichamelijke ‘toestand’ is een weerspiegeling van je geestelijke ‘toestand’.

2 Wereldlijke rijkdom: Dit is een staat van zijn en een staat van handelen. Het gaat hier over de mate waarin jij je bewust bent van jouw unieke talent, waarmee jij de wereld kan dienen. Iedereen heeft kwaliteiten die uniek zijn, die de ander ook lijkt te hebben, maar toch anders. (Voor de diepere weter, we hebben samen alles wat nodig is om de ideale samenleving te vormen in elk opzicht…hoe kan het ook anders, gezien we allen √©√©n zijn?). Jij bent uniek in al jouw facetten, dus ook in jouw kunnen. In hoeverre jij dit (h) erkent…geeft de staat van jouw zijn hierin aan. In hoeverre jij hiermee actief de wereld dient…is het stukje handelen.

3 Financi√ęle rijkdom: dit is een stuk handelen…en je raadt het al, de mate van gewenste persoonlijke en wereldlijke rijkdom, bepaald jouw financi√ęle rijkdom. Hierin zijn een aantal mogelijkheden, je zit in de financi√ęle shit, je bent financieel afhankelijk, je bent financieel onafhankelijk, je bent financieel vrij.

Is dit belangrijk? Zolang wij hier op aarde in het ons zelf opgelegde systeem van mijn en dijn zitten…tsja, take your pick. De toestand van jouw financi√ęn bepaald op elk levensvlak wel de mate waarop jij kan welvaren. Het maakt hier weinig uit welk levensvlak je uitlicht, alles wat je wenst heeft een prijskaartje. En aangezien alleen het beste goed genoeg is…is er maar √©√©n optie die acceptabel is… financieel vrij.

Hoe zie je dat voor je?¬† Hoor ik je zeggen…Heel simpel, als jij jezelf (h)erkent, kom je tot ontplooiing van jouw unieke talenten. Jouw leven is namelijk altijd het resultaat van jouw gedachtes en emoties tot uiting gekomen in jouw handel en wandel. Je kan zelf bedenken dat als je ervoor kiest om die gedachtes en emoties te koesteren die jou dienen, jouw handel en wandel overeenkomstig gaat zijn en dus de resultaten ook.

De tactiek hiertoe is zo kinderlijk eenvoudig als het nu voor je ligt. Het in de praktijk brengen is vaak een ander verhaal. Hiervoor kan je mijn hulp inschakelen. Ik kan je 1 op 1 begeleiden maar je kan ook mijn online training volgen. Hoe je ook tot jezelf komt en daarmee tot de schatten die jij allemaal al in je hebt en welke voor je klaar liggen is aan jou; zolang je maar onthoudt dat jij alleen de sleutel bent tot rijkdom op elk vlak in jouw leven.

 

Newton of Einstein?

Newton of Einstein?

“Bah, heb ik weer mijn werk niet af, had een dag maar meer dan 24 uur.”

“Oh wow, voor mijn gevoel zitten we net maar er is al een halve dag voorbij! “

Ongetwijfeld herken je √©√©n of beide of varianten van bovenstaande uitspraken. Waarschijnlijk bezig je ze zelf ook op enig moment. Dit doen we eigenlijk allemaal op zijn tijd. Ik ook tot voor kort; met name als ik iemand feliciteerde met een jubileum of verjaardag…tijd lijkt altijd voorbij gevlogen op de √©√©n of andere wijze of zo traag als een slak.

Van de eerste heb ik ook een variant:

Een week of wat terug ‘moest’ ik samen met een team ergens een presentatie over geven…en we waren er niet klaar voor. “De voorbereidingstijd was zo kort” en situaties alom leidden ertoe dat teamgenoten ofwel niet present waren ofwel niets voor elkaar hadden leek het volgens ons die er wel waren. √Č√©n teamgenote en ik stonden een uur o.i.d. voor de tijd met het zweet onder de armen klaar om de boel af te blazen…Ondanks onze gevangenschap in de tijd van het voorgaande moment, gingen we er toch voor omdat het grote doel wat we nastreven in onze ogen beter gister nog bereikt mag worden dan morgen. Deze insteek leverde een mooie interactieve bijeenkomst op en naderhand hebben de betreffende teamgenote en ik nog met verwondering over het hele gebeuren gesproken. Hoe bizar dat we nu zo ontspannen, bevlogen en vlot ons ding konden doen, terwijl vorige keer alles ‘tot in de puntjes’ was voorbereid en het veel gespannener en langduriger aanvoelde…

Vanwaar het woord gevangenschap? Tsja, in het Nederlands kun je het niet zo mooi talig illustreren, maar in het Engels wel. Heb je wel eens gehoord van het woord frame? To frame is inlijsten, dit kan letterlijk en figuurlijk uitgelegd worden. Je kan letterlijk een mooi plaatje inlijsten, maar ook figuurlijk iemand ergens inluizen, in vastzetten, ergens van beschuldigen. In het Engels heb je hier dus één (werk)woord voor; to frame.

Terug naar het begrip tijd; in de eerste uitspraak, die van het hebben van tijd tekort is het (onder)bewustzijn zo geprogrammeerd te denken dat de jou beschikbare tijd eindig is, buiten jezelf ligt en je dus beperkt in je doen en laten. Je ervaart druk en stress bij ‘deadlines’ etc. Dit denken is gebaseerd op het begrip tijd zoals Newton het definieerde en zoals we allemaal gebrainwasht worden in onze toestand van onbewuste mensen in conditionering. Tijd hier is absoluut en eindig, wat inhoudt dat er maar een bepaalde hoeveelheid tijd beschikbaar is om alles in het leven in te verdelen. Dit is het Newtonian-time-frame–> gevangenschap.

De tweede uitspraak past in het gedachtegoed van tijd als omschreven door Einstein. Relatief en onbeperkt in ‘grootte, aanwezigheid’ omdat jij het centrum van de tijd bent ….ehh huh vaag?! Au contraire; wat gebeurt er op het moment dat je ergens met je volle ziel en zaligheid in bent? Zowel priv√© als zakelijk? Je krijgt veel gedaan in weinig tijd omdat je ontspannen bent in je hart en je hoofd. Je hebt niets te maken met zoiets als de grenzen van tijd want die zijn er helemaal niet, die laat je je voorschrijven op het moment dat je je laat framen.

Leven in Einstein tijd i.p.v. in het Newtonian-time- frame, bevrijdt je direct van stress door de dag heen √®n geeft je de ruimte voor het creatieve denken wat je in je zijn verder helpt te ont-wikkelen naar je zone of Genius, jouw unieke talent, jouw essentie. Dit kan je doen door heel eenvoudig te zien en voor waar aan te nemen dat jij degene bent die tijd bepaald…regelt. Ofwel, tijd komt uit jezelf… dit is niet gek en komt ook niet uit mijn grote teen ūüôā het vraagt een open mind en hart…iets met verder kijken dan je neus (waar de bril der conditionering op steunt) lang is.

Hoe breng je dat leven in Einstein tijd nou in de praktijk? Als eerste is het heel belangrijk je te beseffen dat je in geval van deadlines en het wachten op iets of iemand ontspannen blijft en je verre houdt van ‘je zorgen maken’. Je weet allang dat je door zorgen te maken helemaal niets aan de situatie kan veranderen in deze situaties. Wat doe je dan wel? Bedenken wat je aan actie kunt ondernemen die je wel dient…en dat doen.

Een tweede ding is stoppen met jokken en volledig eigenaarschap van tijd nemen…tijd wordt vaak als excuus gebruikt om iets niet af te hebben of te doen. In plaats van te zeggen dat je ergens geen tijd voor hebt, zeg gewoon dat je er geen zin in hebt. Dat is netter dan jokken…Je helpt jezelf en de ander niets door je gejok, want de ander vraagt het je gewoon weer terwijl jij eigenlijk nee wil zeggen en zo hou je vervelende situaties in stand…

Lijken deze twee dingen je fantastisch onmogelijk te realiseren? Zie het alsof je opnieuw zou moeten leren lezen of schrijven, dat leek je ook onmogelijk en toch heb je het je eigen gemaakt. Zo is het met deze techniek ook. Jij kan het absoluut, de vraag is of je het wil? Wil jij maker of slaaf van tijd zijn?

Intappen in jouw ongelimiteerde mogelijkheden…ofwel train your brain baby!

Intappen in jouw ongelimiteerde mogelijkheden…ofwel train your brain baby!

Wat een bizarre titel h√®! Of valt dat wel mee; je weet dat focus √©√©n van de belangrijke ingredi√ęnten is in het behalen van d√†t wat jij wil. De focus hiertoe zetten is eenvoudiger dan velen denken, want ook dit is namelijk te trainen…en…ook dat kan jij helemaal zelf. Sterker nog, jij bent de enige die dat kan! Maar ook dat wist je al natuurlijk :).

Ok waar hebben we het hier nou over?! Ik heb vaker gepost (en ook lives gedaan over), het trainen van je brein. Om je brein gezond te houden weet je wat je moet doen, maar de volgende stap is je brein te trainen te helpen die verbindingen op celniveau te cre√ęren die jou brengen in je leven wat jij maar wil…Niks hocus pocus, het is zo logisch als het maar kan. Alles begint namelijk met gedachtes. Er zijn gedachtes in je hoofd, die geven je een bepaald gevoel, dat gevoel zendt je uit in je handel, wandel en praten en heeft dus zijn creatieve of desastreuze effect op jouw realiteit…niks bijzonders aan, je weet dit allang. Ook weet je dat als je de controle over je gedachtes hebt, je dus controle hebt over je gevoelens en daarmee de uitwerking en tastbare gevolgen ervan in jouw leven… toch?! Indien niet…dan bij deze alsjeblieft, graag gedaan.

Ok dat trainen van je brein hoe doe je dat dan? Heel eenvoudig in 8 stappen; deze gaan hand in hand met je ochtendritueel…heb je dat niet, probeer deze en pas hem aan naar wat jij fijn vindt zonder te rommelen aan de essentie.

1, Als je s’avonds op bed gaat, doe je dat in rust, die rust cre√ęer je voor jezelf omdat je het waard bent, heel simpel; pak gewoon een half uur die tijd…die is al van jou gebruik hem dan ook. Je ‘bed gaan ritueel’ bewust uitvoeren zodat je de volgende avond enkele handelingen met de andere hand kan doen(denk aan tanden poetsen/ haren kamen/ kleding aan en uit doen etc.). Bij het uitdoen van je lamp, sluit je in dankbaarheid je ogen, richt je aandacht bewust op drie dingen waar je die dag dankbaar voor bent dat het is of is gebeurt of dat je hebt mogen ontvangen…noem jij dit bidden…prima, doe dat dan bewust ipv uit gewoonte, voel de dankbaarheid en de rust.

2, Bij het ontwaken…nog voor je je ogen opent loopt je brein al…oefen jezelf er bewust op te worden en pak dat moment om eerstens dankbaarheid te uiten over je leven en je gezondheid. Spreek dan ook de focus voor de dag uit. Wat is jouw intentie vandaag? Zendt dat uit.

3, Bij het opstaan…weet je nog? Laat je bed zo achter dat je er zonder rommelen en druk doen vanavond weer in kan stappen. Je slaapplaats is het nest voor je lichaam om te ontspannen, te herstellen, bij te tanken en dat verdient aandacht. Deed je dit gister met links? Doe het nu met de rechterhand, dat geldt ook voor bv met welk been je het eerst in je broek stapt etc. Het klinkt misschien raar, maar je brein is een ongekende ‘natuurlijke machine’ met ongelimiteerde mogelijkheden tot ontwikkeling…het wordt lui als je het niet prikkelt en dat prikkelen doe je dus op deze eenvoudige wijze; hierdoor begrijp je beter, leer je beter, denk je beter, voel je beter etc etc.¬†Je wilt niet dat je brein lui wordt, een jong brein is een jonge geest en jong lichaam, zo simpel is het. En jij hebt de kunde van je brein nodig wil jij je leven conform jouw eisen neerzetten, dus pas je er maar gewoon op naar jouw eer en geweten :)… je hebt geen enkel excuus dat niet te doen.

4, Water drinken, in de nacht verlies je vocht, dat mag aangevuld worden, je lichaam en vooral je brein hebben het nodig; heeft je brein tekort? Dan onttrekt het vocht uit je lichaam met alle gevolgen van dien als dit consistent is.

5, Nog voor je de wijde wereld van de dag in ‘raust’: hier is een moment om je frequentie werk te doen. Af te stemmen op de energie van de dag, welke affirmatie hou je er vandaag op na? Wat zijn je dromen? Wat was ook alweer je focus voor vandaag?

6, Dan kom je in beweging, je kan nu oefeningen gaan doen of van je douche/aankleed ritueel een bewegingsmoment maken, dat is aan jou. Waar je lichaam en dus je brein maar een oppepper van krijgt.

7, Na beweging is het echt wel tijd voor brandstof, lekker ontbijten dus… de belangrijkste maaltijd van de dag. Hoe je het inkleedt, daar gaan verschillende theorie√ęn over rond. Wat belangrijk is, is dat je je realiseert de hele dag nog voor je te hebben en dat dit het moment is de tank te vullen. Je gaat niet naar de shell of bp als de autorit voorbij is, maar juist voor je vertrekt… Dit geldt ook voor je lichaam en geest, ze hebben voeding nodig. Prop niet gedachteloos wat in je mond, denk na over datgene wat je tot je neemt. Vraag je af of het je lichaam helpt, versterkt of niet.

8, Elke dag een klein stukje lezen na het ontbijt is een mooie manier om je brein aan het werk te zetten. Het hoeft maar 10 minuten te duren(en ja zolang zit je op het toilet te telefonen, geen smoesjes). Kies leesvoer dat je focus ondersteunt, waar je iets uit haalt, waar je wijzer van wordt. Dat helpt je enorm op je pad te blijven. En je zal zien dat als je dit trouw doet, je vaker dingen uitleest ook nog.

Als je je bovenstaande stappen eigen maakt, wordt het een ritme, vindt je het veel, begin dan met stap 1, doe morgen stap 1 en 2, de volgende dag stap 1, 2 en 3 etc. Alles is een kwestie van doen. Wil jij de controle terug? Dan is dit het begin, je zal zien dat je direct effect ontvangt. Weet je meer mensen voor wie dit een eye opener is/ kan zijn? Delen is helen niet alleen voor jou,maar voor velen.

Hele fijne dag hè, jij bent het waard!

Kan jij zien?

Kan jij zien?

Goedemorgen! Het is nog donker als ik met Lewis de eerste ronde loop, maar wat opvalt is dat de vogeltjes alweer fluiten…dat voorspelt voor mij de lente, hoe heerlijkūüíõ.

Voordat de lente begint komt de natuur in opstartmodus. Na een periode van rust, beginnen de voorbereidingen om uiteindelijk middels vastgezette stappen en hulpmiddelen tot het doel van vermeerdering te komen. Zie jij dat grote plaatje ? Kun je er wat mee? Of zie je alleen de rommel van de herfst, de kou van de winter, de hitte van de zomer?

Hoe bepaal jij jouw succes? Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken…volg dan de

freetraining¬†In 7 magische stappen jouw succes cre√ęeren.

Fijne vrijdagūüíÉ

#zelfliefde #liefdevoordeander #mindset #takecontrol #jijbenthetwaard #zien #bewustwording #succes #samenmakenwedewereldmooier

Ikigai ofwel het geluk van een actief leven

Wat is jouw motivator, waar loop jij warm voor, waar kom jij je bedje voor uit?

Met andere woorden, wat is voor jou de zin van het leven?

Is er een zin een diepere betekenis voor je of weet je dat niet?

De Japanse overlevering wil dat een lang, gelukkig en gezond leven op deze aarde gegeven is aan hen die hun Ikigai kennen. Ikigai is je reden van bestaan, dat vindt je als je jezelf vindt. Het is leven in zelfliefde, zelfherkenning waardoor herstel, ontplooiing en succes plaats kan hebben.

Hierdoor komt naar voren waar je liefde en voorkeuren liggen,

wat jouw unieke talenten zijn en waar jij de wereld mee kan dienen.

Dit raken we aan in de vervolgtraining tot zelfherkenning; Erken jezelf.

Van kwetsbaar naar veerkrachtig

Van kwetsbaar naar veerkrachtig

Denk hier eens over na:

Hoe belangrijk is het voor je wat anderen zeggen, denken doen of laten(al dan niet in relatie tot jou)?

Hoe kan het dat je in meer of mindere mate vatbaar lijkt voor de effecten op je emoties en gedachtes die voortkomen uit bovengenoemde?

Iedereen heeft ergens de behoefte om ‘erbij te horen’. Er wordt wel gezegd dat dit in ons brein ingesleten is¬†van eerdere tijden waarin de mens het nodig had in groepen te leven om te kunnen overleven.

In huidige tijden blijkt dat dat erbij willen horen onbewust tot zoveel zelfontkenning heeft geleidt dat mensen geestelijk en ook fysiek last krijgen van deze ontkenning. Onzekerheid, laag zelfbeeld, stress en burnout zijn maar een paar ongewenste gevolgen hiervan.

Deze kwetsbaarheid is helemaal niet nodig, je kan zelf het tij keren door je te realiseren dat alleen jij bepaalt hoe je leven er uit ziet. Dat inzien is een eerste stap, een volgende is iets doen aan de levenslange in slijting van het huidige gedachtegoed (en de daarbij behorende emoties). Wat je denkt en voelt is wat je aantrekt in je dagelijkse leven, laat daarom wat je denkt en voelt stichtend zijn!

Om je daarbij een goede start te geven: volg onderstaande handleiding 

Je krijgt 5 tips waarmee je direct een ommekeer kunt maken in je gedachten, je emoties en daarmee je handel en wandel. Pas het consequent toe en je zal zien dat het effect heeft!

Zet hem op, je bent het waard!

 

 

 

Je eigen apk tool

Zo nu en dan is het fijn de balans op te maken over bepaalde zaken in het leven. Het geeft je inzicht in hoe de vlag er op welk gebied dan ook in je leven bijhangt. Als je je bewustzijn aan het vergroten bent, dan is dit één van de logische dingen om te doen. Je begrijpt dat je naast kapitein ook matroos bent op je levensschip. Daar waar disbalans is onderneem je actie, zodat je op koers blijft naar jezelf.

Met het levenswiel heb je een apk tool in handen waarmee je dat prima zelf kan doen. Beoordeel elk van de 12 levensgebieden op een schaal van 0 tot 10 en waar je een beoordeling neerzet die wat jou betreft anders hoort te zijn, ga je verder op onderzoek uit. Onderzoek waardoor het komt dat je een bepaald gebied een lagere beoordeling geeft. Kun je zelf bedenken hoe je dat anders zou kunnen krijgen? Ga ervoor! Heb je hulp nodig? Trek aan de bel, je bent het waard om te groeien!

 

Succes is voor iedereen

Succes is voor iedereen?! Jazeker, voor iedereen! Veelal hebben we bij het beeld van een succesvol iemand het volgende in het hoofd; iemand die beroemd, rijk en/ of veel gezien is in de wereld. Maar is dat wel terecht?

Het woord succes staat voor: welslagen, positief/ gunstig resultaat. Vrij vertaald is succes het behalen van een doel. Het doel kan al dan niet tevoren vastgesteld zijn geweest. Het mooie is dat je hieruit zelf kan afleiden dat wanneer je zelf een doel stelt en stappen onderneemt tot het behalen van dat doel, succes steeds dichterbij komt en van jou is op het moment dat je er bent. Succes heeft dus niet per definitie met materi√ęle rijkdom te maken maar vooral met het al dan niet slagen van wat je dan ook maar onderneemt in het leven, hoe mooi is dat?!

Wil jij meer succes in je leven ervaren? Of beter nog; wil jij alleen maar succes ervaren? Stel realistische doelen en kom in actie! Succes gegarandeerd! Wil je tools aanleren om bovenstaande uit te voeren en op deze wijze je leven naar eigen wens in te richten? Stap dan vandaag nog mee in de training zelf(h)erkenning!

 

 

Jij en ik.

Jij

En ik

Ik

En jij

Uniek

Talentvol

Geliefd

Liefdevol

Succesvol

Samen

Ik ben ervan overtuigd dat verbinding hèt sleutelwoord is voor de komende tijd. Verbinding met jezelf, met de ander, met elkaar, met de natuur, daar knapt alles en iedereen van op!  Wat denk jij? Goed weekend!