Kan jij zien?

Kan jij zien?

Goedemorgen! Het is nog donker als ik met Lewis de eerste ronde loop, maar wat opvalt is dat de vogeltjes alweer fluiten…dat voorspelt voor mij de lente, hoe heerlijkūüíõ.

Voordat de lente begint komt de natuur in opstartmodus. Na een periode van rust, beginnen de voorbereidingen om uiteindelijk middels vastgezette stappen en hulpmiddelen tot het doel van vermeerdering te komen. Zie jij dat grote plaatje ? Kun je er wat mee? Of zie je alleen de rommel van de herfst, de kou van de winter, de hitte van de zomer?

Hoe bepaal jij jouw succes? Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken…volg dan de

freetraining¬†In 7 magische stappen jouw succes cre√ęeren.

Fijne vrijdagūüíÉ

#zelfliefde #liefdevoordeander #mindset #takecontrol #jijbenthetwaard #zien #bewustwording #succes #samenmakenwedewereldmooier

Ikigai ofwel het geluk van een actief leven

Wat is jouw motivator, waar loop jij warm voor, waar kom jij je bedje voor uit?

Met andere woorden, wat is voor jou de zin van het leven?

Is er een zin een diepere betekenis voor je of weet je dat niet?

De Japanse overlevering wil dat een lang, gelukkig en gezond leven op deze aarde gegeven is aan hen die hun Ikigai kennen. Ikigai is je reden van bestaan, dat vindt je als je jezelf vindt. Het is leven in zelfliefde, zelfherkenning waardoor herstel, ontplooiing en succes plaats kan hebben.

Hierdoor komt naar voren waar je liefde en voorkeuren liggen,

wat jouw unieke talenten zijn en waar jij de wereld mee kan dienen.

Dit raken we aan in de vervolgtraining tot zelfherkenning; Erken jezelf.

Van kwetsbaar naar veerkrachtig

Van kwetsbaar naar veerkrachtig

Denk hier eens over na:

Hoe belangrijk is het voor je wat anderen zeggen, denken doen of laten(al dan niet in relatie tot jou)?

Hoe kan het dat je in meer of mindere mate vatbaar lijkt voor de effecten op je emoties en gedachtes die voortkomen uit bovengenoemde?

Iedereen heeft ergens de behoefte om ‘erbij te horen’. Er wordt wel gezegd dat dit in ons brein ingesleten is¬†van eerdere tijden waarin de mens het nodig had in groepen te leven om te kunnen overleven.

In huidige tijden blijkt dat dat erbij willen horen onbewust tot zoveel zelfontkenning heeft geleidt dat mensen geestelijk en ook fysiek last krijgen van deze ontkenning. Onzekerheid, laag zelfbeeld, stress en burnout zijn maar een paar ongewenste gevolgen hiervan.

Deze kwetsbaarheid is helemaal niet nodig, je kan zelf het tij keren door je te realiseren dat alleen jij bepaalt hoe je leven er uit ziet. Dat inzien is een eerste stap, een volgende is iets doen aan de levenslange in slijting van het huidige gedachtegoed (en de daarbij behorende emoties). Wat je denkt en voelt is wat je aantrekt in je dagelijkse leven, laat daarom wat je denkt en voelt stichtend zijn!

Om je daarbij een goede start te geven: volg onderstaande handleiding 

Je krijgt 5 tips waarmee je direct een ommekeer kunt maken in je gedachten, je emoties en daarmee je handel en wandel. Pas het consequent toe en je zal zien dat het effect heeft!

Zet hem op, je bent het waard!

 

 

 

Je eigen apk tool

Zo nu en dan is het fijn de balans op te maken over bepaalde zaken in het leven. Het geeft je inzicht in hoe de vlag er op welk gebied dan ook in je leven bijhangt. Als je je bewustzijn aan het vergroten bent, dan is dit één van de logische dingen om te doen. Je begrijpt dat je naast kapitein ook matroos bent op je levensschip. Daar waar disbalans is onderneem je actie, zodat je op koers blijft naar jezelf.

Met het levenswiel heb je een apk tool in handen waarmee je dat prima zelf kan doen. Beoordeel elk van de 12 levensgebieden op een schaal van 0 tot 10 en waar je een beoordeling neerzet die wat jou betreft anders hoort te zijn, ga je verder op onderzoek uit. Onderzoek waardoor het komt dat je een bepaald gebied een lagere beoordeling geeft. Kun je zelf bedenken hoe je dat anders zou kunnen krijgen? Ga ervoor! Heb je hulp nodig? Trek aan de bel, je bent het waard om te groeien!

 

Succes is voor iedereen

Succes is voor iedereen?! Jazeker, voor iedereen! Veelal hebben we bij het beeld van een succesvol iemand het volgende in het hoofd; iemand die beroemd, rijk en/ of veel gezien is in de wereld. Maar is dat wel terecht?

Het woord succes staat voor: welslagen, positief/ gunstig resultaat. Vrij vertaald is succes het behalen van een doel. Het doel kan al dan niet tevoren vastgesteld zijn geweest. Het mooie is dat je hieruit zelf kan afleiden dat wanneer je zelf een doel stelt en stappen onderneemt tot het behalen van dat doel, succes steeds dichterbij komt en van jou is op het moment dat je er bent. Succes heeft dus niet per definitie met materi√ęle rijkdom te maken maar vooral met het al dan niet slagen van wat je dan ook maar onderneemt in het leven, hoe mooi is dat?!

Wil jij meer succes in je leven ervaren? Of beter nog; wil jij alleen maar succes ervaren? Stel realistische doelen en kom in actie! Succes gegarandeerd! Wil je tools aanleren om bovenstaande uit te voeren en op deze wijze je leven naar eigen wens in te richten? Stap dan vandaag nog mee in de training zelf(h)erkenning!

 

 

Jij en ik.

Jij

En ik

Ik

En jij

Uniek

Talentvol

Geliefd

Liefdevol

Succesvol

Samen

Ik ben ervan overtuigd dat verbinding hèt sleutelwoord is voor de komende tijd. Verbinding met jezelf, met de ander, met elkaar, met de natuur, daar knapt alles en iedereen van op!  Wat denk jij? Goed weekend!

 

 

Delen is helen?

‚ÄúNiet je vuile was buiten hangen.‚ÄĚ

Wellicht ken je nog zo’n uitspraak en heb je ze meer dan eens gehoord.
Dit soort uitspraken worden gedaan uit angst;
angst voor zichtbaarheid van narigheid op wat voor gebied dan ook.
Degene die dat soort dingen zegt is eigenlijk bang voor gezichtsverlies.
Bang dat ‚Äėmen‚Äô erachter zal komen dat het bij diegene achter de voordeur
niet zo perfect is, als dat hij of zij doet voorkomen.
Dit soort uitspraken veroorzaakt ook angst,
bij degene die ze aan moet horen.
Angst is echter een emotie die niets te zoeken heeft in
onze gedachtes noch in ons hart.
Angst verlamt je, letterlijk en figuurlijk, het is een enorm
obstakel in je ontwikkeling.

Gelukkig heb je ook de uitspraak: ‚ÄúDelen is helen.‚ÄĚ
Gezien het hier boven geschrevene, kan dat best een uitdaging zijn.
Tòch is het delen een absolute voorwaarde voor heling;
het feit dat je de zaken benoemen kan zoals ze zijn,
getuigt van moed en leidt altijd tot overwinning.

Als je vergeten bent hoe te delen, kan je dat eerst in de omgeving
van de besloten groep doen waar je je programma mee doet.
Daar kun je volkomen veilig helemaal open en eerlijk zijn over de
verwerkte opdrachten en alles wat dat met zich mee brengt voor jou.

Deel dus in de groep, blijf in beweging want beweging brengt inzichten
en daar komt weer beweging uit voort; beweging naar jezelf waar je hoort te zijn.

Maak van vandaag weer een onvergetelijke!

Jij bent uniek en dus waardevol!

Natuurlijk, je hebt het al eerder gehoord…Je bent uniek, iedereen is uniek…en toch…sta eens stil bij wat dat inhoudt. Uniek, als in de enige, er is niemand zoals jij! Er is niemand zo prachtig als jij! Er is niemand met exact dezelfde talenten als jij!

Stel jezelf eens voor dat jij altijd volkomen jezelf kunt zijn. Stel je voor dat jouw talenten, jouw passies niet alleen bijdragen aan je eigen welzijn, maar tevens aan dat van anderen en aan het welzijn van onze kostbare planeet. Als dat zo zou zijn, zou de wereld er fantastisch uitzien denk je niet?!

Waar wacht je op? Je weet toch dat alleen jij het heft in handen kan hebben? Jij staat aan het roer van jouw schip. Jij bent meester van jouw lot en bewaker van jouw gedachtes. Doe jezelf en de wereld een plezier; gebruik de gaves die jou zijn toevertrouwd, dan zijn de mogelijkheden oneindig!

Welkom.

Yes! Welkom hier!

Stel je voor dat je totaal gelukkig bent met jezelf;

Stel je dan ook eens voor dat je een leven leidt waarbij je zowel geestelijk als lichamelijk stevig in je schoenen staat,

dat jouw talenten bijdragen aan je eigen welzijn èn aan dat van anderen…

En wat te denken van financi√ęle vrijheid?

Hoe je hier bent gekomen, maakt niet zoveel uit maar wees je ervan bewust dat er geen toeval bestaat. Dit is jouw moment om wakker te worden, open te staan voor waar je recht op hebt in dit leven; namelijk alles wat je gelukkig maakt. Deze site heeft als doel jou te inspireren en daarmee te stimuleren het heft in eigen handen te nemen. Dit is je jackpot!

De enige catch is, dat je het werk wat gedaan moet worden, zelf moet doen. Ik help je op weg naar het leven dat jij voor een droom hield maar wat nu werkelijkheid gaat worden.

Laat je inspireren door wat je hier leest en ziet en kom in actie!

(H)erken jezelf.

Daar ben je dan, klaar om te zien en te omarmen wie je bent. Klaar om af te leggen wat je is aangedaan, aangepraat of op een andere manier is aangegroeid. Klaar om vanuit je zelf(h)erkenning verder te gaan.

Door deze site te bezoeken, heb je al een eerste goede stap gezet…en stappen zetten, dàt is wat er nodig is om helemaal terug bij jezelf te komen en vervolgens verder te kunnen in dit leven. Dit is je kans! Pak hem met beide handen aan en ontdek hoe ver ook jij kan komen!