Een coach?

Hulp? Dat heb je niet nodig, laat staan dat je daar iemand voor zou inschakelen;
Toch zijn er veel redenen te bedenken waarom je dat wel zou kunnen doen, hieronder lees je enkele.

Je hebt een aardige carrière achter de rug…en nu?

Je staat aan de vooravond van het ‘volgende hoofdstuk’ in je leven en kijkt er naar uit ‘iets’ voor jezelf of de wereld te gaan doen. Je hebt wel wat ideeën en hulp is welkom om je te helpen exact helder te krijgen hoe je straks je tijd en je middelen wil inzetten. Je bent er klaar voor om de eerste stappen in die richting te zetten, eens je focus is bepaald.

In theorie heb je een prachtig leven, maar…

Voor de buitenwacht lijkt het alsof je alles voorelkaar hebt. In werkelijkheid doe je je uiterste best alle ballen in de lucht te houden om dat beeld ‘waarheid’ te laten zijn. Je ervaart geen voldoening, als het erop aankomt ben je niet tevreden, misschien zelfs ongelukkig. Je stelt jezelf vragen als: “Is dit het nou?” of ” Hoort het leven van een volwassene er niet anders uit te zien?” Je weigert het leven te accepteren zoals het voor je lijkt te zijn en bent bereidt stappen zetten die je brengen naar waar je wel wilt zijn.

Je verlangt naar ‘meer’ van het leven.

Je hebt het idee eerder toeschouwer dan acteur op het toneel van jouw leven te zijn en je voelt de drang deel te nemen aan het spektakel. Je wil groeien, je wil vliegen je wil…je eigen regels bepalen om tot een succesvol leven te komen volgens jouw ideeën. Je bent klaar ‘de sprong in het diepe’ te wagen, jouw spelregels op te stellen zodat je stap voor stap jouw leven naar eigen wens kan opbouwen en ervaren.

Zoals bovenstaande al aangeeft, zijn er uiteenlopende redenen die aanleiding geven tot nadenken over je handel en wandel. Het ene lijkt wellicht pittiger dan het andere om aan te pakken, maar als je jezelf ook maar in één van bovenstaande of aanverwante voorbeelden herkent, ben ik blij dat je hier bent. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, je kan de hulp van een coach inschakelen hier of elders, maar net wie meer tot je verbeelding spreekt. Ik nodig je dan ook van harte uit voor een ‘focussessie’; hierin bekijken we samen waar je nu bent, waar je graag zou willen zijn en wat ik je kan bieden om daar te komen.

Klik hier om een plekje in mijn agenda te reserveren!