In je kracht

Dat klinkt voor veel mensen zweverig maar is het zeker niet. Wat houdt het dan precies in?

Je staat in je kracht als; je jezelf en je talenten kent, je niet door anderen laat leiden, maar zelf het heft in handen hebt. Dit zorgt ervoor dat je doelen stelt en dingen doet die reëel zijn en bij je passen. In je kracht staan is iets wat voor iedereen zowel wenselijk als haalbaar is. Het is wenselijk omdat als je in je kracht staat, je welzijn vergroot èn dat van de mensen om je heen. Je dient daarmee de wereld. De wereld dienen? Ja, jij met jouw talent maakt de wereld mooier en we weten allemaal dat dat naast broodnodig ook het juiste is om te doen. In je kracht komen te staan is voor een ieder haalbaar omdat het door simpelweg in beweging te komen naar je toekomt.

En hoe kom ik dan in mijn kracht te staan?
In je kracht staan is een gevolg van zelfvertrouwen en de actie die daaruit voortkomt.
Zelfvertrouwen groeit naar mate je een meer positief zelfbeeld hebt.

Een positief zelfbeeld creëren is iets wat je zèlf in de hand hebt. Ondanks dat veel mensen (onbewust?) denken dat hun ‘waarde’ bepaald wordt door anderen, is het toch echt iets waar je zelf aan kan werken. Aangezien jij onbetaalbaar waardevol bent en met jouw talenten de wereld mooier kan maken is het hebben van een positief zelfbeeld eigenlijk iets wat vanzelfsprekend zou moeten zijn.

Ben jij je positieve zelfbeeld ergens onderweg kwijtgeraakt? Ben je klaar om terug te keren naar je originele staat waarin je dat positieve zelfbeeld weer hebt en zelfvertrouwen kweekt. Als je hierop een bevestigend antwoord kan geven en bereid bent in actie te komen, dan nodig ik je van harte uit deel te nemen aan de training tot zelf(h)erkenning! Hierin herinner je je wie je bent en reken je vakkundig af met alles wat je hindert jezelf te zijn. Zonder poespas met helder taalgebruik, doelgericht werken naar waar jij gezien je geboorte recht op hebt; namelijk van jezelf houden en jezelf ontwikkelen aan de hand van jouw talenten en wensen. Stap voor stap terug in je eigen kracht; voor altijd! Klik op onderstaande afbeelding om je eerste stappen te zetten.