Van kwetsbaar naar veerkrachtig

Denk hier eens over na:

Hoe belangrijk is het voor je wat anderen zeggen, denken doen of laten(al dan niet in relatie tot jou)?

Hoe kan het dat je in meer of mindere mate vatbaar lijkt voor de effecten op je emoties en gedachtes die voortkomen uit bovengenoemde?

Iedereen heeft ergens de behoefte om ‘erbij te horen’. Er wordt wel gezegd dat dit in ons brein ingesleten is van eerdere tijden waarin de mens het nodig had in groepen te leven om te kunnen overleven.

In huidige tijden blijkt dat dat erbij willen horen onbewust tot zoveel zelfontkenning heeft geleidt dat mensen geestelijk en ook fysiek last krijgen van deze ontkenning. Onzekerheid, laag zelfbeeld, stress en burnout zijn maar een paar ongewenste gevolgen hiervan.

Deze kwetsbaarheid is helemaal niet nodig, je kan zelf het tij keren door je te realiseren dat alleen jij bepaalt hoe je leven er uit ziet. Dat inzien is een eerste stap, een volgende is iets doen aan de levenslange in slijting van het huidige gedachtegoed (en de daarbij behorende emoties). Wat je denkt en voelt is wat je aantrekt in je dagelijkse leven, laat daarom wat je denkt en voelt stichtend zijn!

Om je daarbij een goede start te geven: volg onderstaande handleiding 

Je krijgt 5 tips waarmee je direct een ommekeer kunt maken in je gedachten, je emoties en daarmee je handel en wandel. Pas het consequent toe en je zal zien dat het effect heeft!

Zet hem op, je bent het waard!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *