Werken met

 

Ben je op zoek naar persoonlijke ondersteuning? Hier vindt je wat je zoekt!

Als eerste kan je je aanmelden voor een gratis focussessie; deze dient om duidelijk te krijgen waar je naar op zoek bent en of jij en ik een klik met elkaar hebben.

Hierna maken we afspraken omtrent de begeleiding, deze is altijd 1 op 1 , kost 45 euro per half uur of 70 per klokuur. Altijd 1 op 1 dus, maar de manier waarop kan variëren. Één en ander spreken we van tevoren ook zwart op wit af.

Zijn voor jou een aantal zaken al duidelijk en kan je volstaan met tools en vaardigheden aangereikt te krijgen via een zelfstandig te volgen online programma?  Dan zit je hier ook goed ! Speciaal voor jou heb ik verschillende coaching programma’s in het leven geroepen die je handvatten bieden om te komen waar je wil zijn. Kijk en bepaal zelf wat bij je past, zodat je vandaag nog de eerste stap zet op weg naar je leven naar eigen wens.

In verband met de nieuwe privacywet zijn de website en de membersite constant onder constructie, dus als je niet direct iets aan kan klikken of kan vinden naar je zin; voel je geheel vrij om het contactformulier in te vullen met je vraag. Je krijgt altijd respons!